MEDEWERKERS

 

De Paradijsvogel Kuurne kan voor bepaalde activiteiten, zoals het organiseren van de jaarlijkse tentoonstelling, niet zonder de belangloze inzet van medewerkers.

Hun engagement is van onschatbare waarde.

Daarvoor hebben we respect en zorgen we er voor dat ze goed verzekerd zijn.

1. De KBOF biedt aan de clubs een verzekering aan voor vrijwilligers. De Paradijsvogel Kuurne geeft daarvoor alle activiteiten door, van vergaderingen, bbq tem de tentoonstelling en de de vogelbeurs.

2. Maar daarnaast heeft De Paradijsvogel Kuurne bij de Vlaamse overheid, als vereniging, nog een verzekering aangevraagd en gekregen.

Deze verzekering is ook gratis en dekt zowat alle activiteiten die vrijwilligers volgens de wet uitoefenen, onbezoldigd, onverplicht en ingericht door een vrijwilligersorganisatie. De verzekering biedt waarborgen, zowel tijdens als op weg naar en van de activiteiten, voor burgerrechtelijke, buitencontractuele aansprakelijkheid, rechtsbijstand en lichamelijke ongevallen.

De vrijwilligersuren moeten 48h voor de activiteit doorgeven worden. Daarom maken we met onze medewerkers duidelijke  en concrete afspraken.

Voor meer info, of om je op te geven als gemotiveerde medewerker, kan je ons altijd contacteren via het contactformulier.

En om het nog gemakkelijker te maken kan je ook gebruik maken van onderstaand te downloaden document.

TT 2023 Medewerkers formulier
TT 2023 Medewerkers formulier